RVC Schoonmaak

RVC Schoonmaak is een jong en dynamisch bedrijf. Het team van RVC Schoonmaak bestaat uit twee jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemers met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche.
Ervaring is opgedaan in het dagelijks, periodiek en éénmalig schoonmaakonderhoud van o.a. sportinstellingen, trappenhuizen, kantoren en opleveringsschoonmaak van nieuwbouw.

Door onze kleine omvang hebben wij directe lijnen met onze opdrachtgevers waardoor wij uitstekend op de hoogte zijn van hun wensen en voorkeuren. De opdrachten worden dan ook volgens de gemaakte afspraken en tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd.
Onze kracht ligt dan ook in het vaste, herkenbare, betrouwbare en goed opgeleide personeel die de kwaliteit van het uitgevoerde schoonmaakonderhoud continueert. Verder geven wij naast het schoonmaakonderhoud ook service en dat is wat een ander wel eens wilt laten liggen.

Onze prijzen zijn zodanig scherp samengesteld dat we de concurrentie aankunnen met andere bedrijven. Neem gerust contact met ons op zodat wij u vrijblijvend een offerte kunnen aanbieden voor het door u gewenste schoonmaakonderhoud.